/ SOBRE RAR

Foto Ricard Agur i Riera - RAR BCN Slow Fashion

RAR són les inicials de Ricard Agut Riera, dissenyador tèxtil i gràfic nascut a Barcelona el 1985 i graduat en Disseny de Moda l’any 2019 a l’ESDI Sabadell.


RAR BCN és un projecte que neix amb la intenció de capgirar la manera com entenem actualment el món de la indumentària, tant en l’estètica com en l’ètica. No volem fer allò que es podria trobar a qualsevol botiga ja que no entenem la moda com un producte efímer produït amb sèries infinites, sinó que per nosaltres cada peça de teixit és un llenç en blanc que espera ser pintat amb amor i dedicació. Creem peces amb ànima, pensades per gent que busca un producte original i diferent que nedi fora dels corrents habituals de la moda.

Davant la insostenibilitat del model productiu de la indústria actual, apostem pel corrent “slow fashion”, pel producte de proximitat, responsable amb el medi ambient i de producció local. Part dels nostres productes estan confeccionats amb peces de roba reciclades, teixits ecològics i amb proveïdors i productors locals, per així disminuir l’impacte de les nostres col·leccions i amb la intenció que la nostra activitat reverteixi al territori.

No fem roba de masses ni d’utilitzar i llençar, fem productes d’alta qualitat, originalitat i durabilitat, cuidant sempre fins l’últim detall i amb la intenció que gaudeixis tant portant la nostra roba com nosaltres fent-la.

/ BOTIGA