ATENCIÓ CLIENT:

 

 

POLÍTICA D’ENVIAMENTS

 

Els enviaments es realitzaran entre 3-5 dies laborables a través de l’empresa Correus, vàlid només per enviaments provincials i nacionals. Degut a l’alt nombre de comandes, algunes entregues poden veure afectades i mostrar retard.

 

En cas de no disposar d’estoc a la web, els enviaments poden veure’s afectats i les comandes poden tardar de 7 a 10 dies.

 

El cost d’enviament no està inclòs en el preu del producte, es pagarà a part essent 3,95€ en enviaments provincials (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona) i 4’95€ en enviaments estatals i Andorra. A Balears, Ceuta i Melilla el preu d’enviament serà de 5,95€.

 

Enviament gratuït a partir de 50€.

 

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

 

Al tractar-se d’un producte higiènic no s’admeten ni canvis ni devolucions.

 

 

MÈTODES DE PAGAMENT

 

A RAR treballem amb Caixa d’Enginyers, un banc ètic i transparent que utilitza els diners per promoure canvis socials i mediambientals positius en la societat. Pots triar entre els següents mètodes de pagament sense que s’apliqui ningun tipus de recàrrec per escollir un o altre:

 

TARGETES DE CRÈDIT O DÈBIT:

Acceptem Visa, MasterCard, AmericanExpress, Visa Electron o qualsevol targeta autoritzada per comprar a internet.

 

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA: 

Per realitzar la teva compra també pots escollir fer-nos un ingrés al nostre compte corrent. Les transferències poden veure demorades depenen de l’entitat bancaria del comprador. La comanda s’enviarà un cop haguem rebut l’import de la mateixa.

 

PAYPAL:

Pots fer el pagament utilitzant aquest servei.